Over Krearta

Al meer dan 20 jaar volg ik met passie creatieve workshops.  Ik leerde technieken om verschillende beelden te maken,  creaties met lood & natuurlijke materialen, schilderijen,…..

In het najaar 2009 zag ik een mogelijkheid om van mijn hobby mijn beroep te maken.  Thuis in de veranda organiseerde ik mijn eerste eigen workshops. Atelier KreArta was geboren. En stap voor stap groeide een kleine droom uit tot wat het nu is:

Een volwaardig atelier op een bedrijvensite aan de rand van Gent.

De formule is nog steeds zoals in het begin: tijdens de opendeurdagen, die ik twee tot drie maal per jaar organiseer, toon ik tal van eigen creaties. Telkens zijn er ook een aantal nieuwigheden te zien. Wie interesse heeft om één of meerdere stukken te maken tijdens (een) workshop(s), kan zich op deze dagen reeds inschrijven.


Ervaring met creativiteit is leuk meegenomen…maar het hoeft helemaal niet. Tijdens de workshop krijg je van mij zeker voldoende uitleg en begeleiding. Op die manier maak je je eigen (kunst)werk.

Je moet ook geen eigen materiaal meebrengen, alles is voorhanden. Koffie, frisdrank en een broodjeslunch zijn inbegrepen.


Bij Atelier KreArta zorg ik voor een groeiend & gevarieerd aanbod:

  • beelden in stone art
  • mozaïeken
  • werken met lood & natuurlijke materialen
  • patineren van oude meubeltjes & voorwerpen
  • schilderijen


Voor elk wat wils…zowel voor beginners als gevorderen.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?

 

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen op de opendeurdagen van Atelier KreArta. In afwachting kan je natuurlijk steeds verder bladeren door deze website of een kijkje nemen op mijn facebookpagina: Krearta / Rita Lust | Facebook


 

Groetjes,


Rita